Selecteer een pagina

Aanbod

Haal meer uit de wet en regelgeving

Zelf aan de slag

Ontdek welke mogelijkheden regelgeving biedt voor jouw klant.

Gratis en voor niks

Het stipjesschema
In trainingen gebruik ik al jaren een stipjesschema dat jou in één oogopslag laat zien welk instrument bij welke uitkeringsachtergrond past.
– 1 A4 tje met het antwoord op de vraag: welk instrument pas bij welke uitkering?

Wetgevingskalender

Er verandert de komende jaren weer veel in de regelgeving bij arbeidsintegratie.  In de wetgevingskalender lees je wat, wanneer verandert.  
–  1 A4 met (voorgestelde) wijzigingen in 2020 en 2021

Toolbox voor re-integratiecoaches

Snel en precies weten wat er kan voor jouw klant

Als re-integratiecoach ken je natuurlijk de belangrijkste re-integratie-instrumenten. Maar is er niet meer? En komt jouw klant waarbij alles net even anders is, ook in aanmerking? Met de toolbox kom je tot een compleet overzicht van wat er geldt voor jouw klant.

Informatiemateriaal op maat

Zoek je iemand die voor jouw organisatie een informatieproduct ontwikkelt over re-integratieregels? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik kan alleen de tekst verzorgen of het hele product.

Heb je interesse, laat je gegevens achter dan bel ik je snel en bespreken we de mogelijkheden.

Niet gevonden wat je zocht? Kijk nog even in mijn blogs!

Advies

Hulp als je er zelf niet uitkomt.

Helpdesk

Loop je vast in een casus en ben je op zoek naar deskundig advies? Via de helpdesk stel ik mijn expertise op afroep beschikbaar.

Online Intervisie

Samen leren van praktijkvragen

Wil je meer leren over het omgaan met re-integratieregels in jouw werk? Doe dan mee aan mijn online intervisiereeks. Met een groep van 5 of 6 deelnemers uit verschillende organisaties, bespreken we elke 6 weken online actuele vragen. Naast mijn deskundigheid profiteer je van alle ervaring in de groep.

Incompany training

Blijf up to date en verdiep jullie kennis

Werk je in een team van jobcoaches, trajectbegeleiders of IPS-coaches en hebben jullie behoefte aan bij- of nascholing, dan ben je bij Raad & Respons aan het goede adres. Ik breng een berg aan deskundigheid in, werk met speelse werkvormen en van nature enthousiast, op die manier zorg ik voor een leerzame en leuke bijeenkomst.

Ik verzorg zowel trainingen voor mensen die nieuw zijn in het vak, als voor ervaren coaches. De wet- en regelgeving verandert vaak dus met enige regelmaat bijscholen is sowieso handig om jouw klanten goed te kunnen adviseren. Maar het kan ook fijn zijn om regelingen waar je vaker mee werkt nog eens door te nemen. Wat staat er nou eigenlijk echt in de regelgeving en hoe ga je daarmee om in praktijksituaties waarin allerlei verschillende belangen spelen?

Kennisabonnement

Het totaalpakket dat ervoor zorgt dat jij het maximale uit regels haalt.

Kennisabonnement individueel

(Binnenkort beschikbaar)

In één keer regelen dat jouw regelkennis op orde is? Dan is het kennisabonnement iets voor jou. Een plek waar je actuele kennis vindt, regelmatige bijscholing en antwoord op jouw vragen.

Abonnees krijgen:

  • Regelmatig updates over wet- en regelgeving
  • De Toolbox voor re-integratiecoaches (elk kwartaal up to date)
  • 2 dagdelen training per jaar
  • Antwoord op vragen

Kennisabonnement voor bedrijven

Zorg dat jouw collega’s zich zeker voelen in het omgaan met wet- en regelgeving. Met het abonnement verzeker je jouw organisatie van actuele kennis, regelmatige bijscholing en hulp bij ingewikkelde situaties.

Abonnees krijgen:

  • Regelmatig updates over wet- en regelgeving
  • De Toolbox voor re-integratiecoaches (elk kwartaal up to date)
  • Incompany training
  • Antwoord op vragen

Wil je me iets vragen?
Gebruik het reactieformulier hiernaast
of bel naar 06-53257215

Postadres:
Schout Beyhartsstraat 4
5062 AR Oisterwijk

Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring

11 + 10 =