Selecteer een pagina

Incompany training

Blijf up to date en verdiep jullie kennis

Voor elke re-integratieprofessional is het een must om de regelkennis met enige regelmaat op te frissen. Regelingen veranderen vaak. Dat brengt nieuwe kansen voor organisaties en klanten die je natuurlijk niet wilt missen. En als je regelingen waar je vaker mee werkt opnieuw doorneemt, ontdek je ook daarin mogelijkheden die je nog niet kende. Wat staat er nou eigenlijk echt in de regelgeving en hoe ga je daarmee om in praktijksituaties waarin diverse belangen spelen?

Een bijscholing wet- en regelgeving, hoeft echt niet saai te zijn. Ik vind het superleuk om jullie te laten zien wat er allemaal kan. En wat je kunt doen als regels geen oplossing bieden. Een oud leidinggevende stelde ooit ‘in een goede vergadering, wordt minstens 2 keer gelachen’, ik vul aan: ‘in mijn trainingen ook!’.

Fleur, beleidsmedewerker participatie en arbeidsintegratie, Leger des Heils
Een bijscholing wet- en regelgeving is nodig om te zorgen dat we up to date blijven met wet- en regelgeving. Het rust onze re-integratiecoaches toe voor het werk dat ze doen. Vanuit een eerdere samenwerking wist ik al dat een keuze voor Neeltje een keuze voor kwaliteit is. De training van Raad en Respons bood ons overzicht en de nieuwste kennis. Daarnaast werkt deze training enorm motiverend om relevante ontwikkelingen te blijven volgen! Ik kies voor Neeltje door de waardevolle combinatie van deskundigheid en enthousiasme. Neeltjes luchtige stijl, de ruimte voor vragen en verbinding met de groep zorgen ervoor dat de coaches enthousiast en met een enorme bak aan kennis de training verlaten. Ik beveel Neeltje dan ook van harte aan.

Wat kun je verwachten?

Vooraf inventariseren we welke leervragen er spelen. Waar lopen collega’s en/of klanten tegenaan? Daarna maak ik een programma waarin meestal ook actuele ontwikkelingen een plaats krijgen. Om te zorgen dat de training echt aansluit op vragen uit de praktijk, mag iedereen tot 3 werkdagen voor de training praktijkcasussen toesturen.

Mijn trainingen duren een dagdeel. Dan heb je ruimte om 2 of 3 onderwerpen aan bod te laten komen. Langer raad ik niet aan, op een gegeven moment zit je hoofd anders echt te vol. In de trainingen wordt kennisoverdracht afgewisseld met speelse werkvormen waarin je samen met collega’s jullie kennis test, toepast of met elkaar in gesprek raakt over hoe jullie situaties in de praktijk aanpakken. Ik zorg voor handouts en ander relevant trainingsmateriaal. Na afloop ontvangen jullie de presentatie en een antwoord op de enkele vraag die ik niet direct kan beantwoorden.

Praktische informatie

Een dagdeel training kost 1249 euro exclusief btw

Het tarief is gebaseerd op groepen tot 16 personen.

Het tarief is inclusief voorbereiding en exclusief reiskosten van €0,39 per kilometer & informatiemateriaal van €5,00 per deelnemer per dagdeel.

Elke deelnemer ontvangt tijdens de training de Toolbox voor re-integratieprofessionals.

Bij afname meerdere dagdelen in één kalenderjaar geldt een korting van 10% op elk extra dagdeel.

Mijn trainingsagenda voor 2024 is al flink gevuld. Er is nog maar zeer beperkt plek voor extra trainingen. Neem contact op om te zien of er nog mogelijkheden zijn.

Wil je me iets vragen?
Gebruik het reactieformulier hiernaast
of bel naar 06-53257215

Postadres:
Schout Beyhartsstraat 4
5062 AR Oisterwijk

Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring