Selecteer een pagina

Kennisabonnement

Bedrijven

Zorg dat jullie team de juiste kennis over wet- en regelgeving in huis heeft!
Om klanten goed te kunnen adviseren, hebben re-integratiecoaches voldoende kennis van wet- en regelgeving nodig. Sommige medewerkers zijn goed thuis in de wet- en regelgeving. Anderen starten pas net, voor hen is alles nog nieuw. Hoe zorg je dat in jouw organisatie de kennis up to date is en er indien nodig deskundigheid kan worden ingeschakeld?

Als bedrijf kun je bij Raad & Respons terecht voor een kennisabonnement. Een totaalpakket met training, handige factsheets en updates en een helpdeskservice als medewerkers er samen niet uit komen in een bepaalde situatie.

Je kunt kiezen uit twee abonnementen:

Het tarief gaat uit van groepen tot 18 personen. Wil je een abonnement voor een grotere groep, neem dan contact op om af te stemmen.

Het tarief is exclusief reiskosten en materiaalkosten van de trainingsdagen (€0,39 per kilometer & informatiemateriaal van €5,00 per deelnemer).

Elke deelnemer ontvangt tijdens de training de Toolbox voor re-integratieprofessionals.

Voor de helpdesk gelden dezelfde voorwaarden als bij een los helpdeskabonnement.

Elk kwartaal ontvang je een overzicht van de gestelde vragen in het helpdeskabonnement, een update van wet- en regelgeving en een bijgewerkte versie van de toolbox voor re-integratiecoaches.

Er is op dit moment nog maar zeer beperkt plek voor nieuwe kennisabonnees. De agenda voor trainingen voor dit jaar is bijna volledig vol. Neem contact op om te kijken naar de mogelijkheden die er nog zijn.

Wil je me iets vragen?
Gebruik het reactieformulier hiernaast
of bel naar 06-53257215

Postadres:
Schout Beyhartsstraat 4
5062 AR Oisterwijk

Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring