Selecteer een pagina

Kennisabonnement

Individueel

Zorg dat je de juiste kennis over wet- en regelgeving in huis hebt!
Om klanten goed te kunnen adviseren, heb jij als jobcoach, trajectbegeleider of IPS-coach flink wat kennis van wet- en regelgeving nodig. In de opleiding en tijdens je werk heb je al het nodige geleerd. Maar up to date blijven kan een hele uitdaging zijn. Er zijn regelmatig kleine en grote wijzigingen in regelgeving.

Kan jij wel wat hulp gebruiken om up to date te blijven.  Of wil je jouw kennis op een bepaald terrein opfrissen of verder verdiepen? Bijvoorbeeld omdat je met een nieuwe doelgroep gaat werken. Wil je graag back-up als je er zelf niet uitkomt? Dan is het kennisabonnement van Raad & Respons wellicht iets voor jou.

Bekijk de drie varianten en kies het abonnement dat het best bij jou past.

Na aanmelding ontvang je direct de Toolbox en de laatste update van wet- en regelgeving.

Daarna ontvang je één jaar lang elk kwartaal een update. Na een jaar stopt het abonnement. En kies je zelf of je wilt verlengen. Je ontvangt een mailtje waarin je jouw keuze aangeeft.

Bij keuze voor een standaard- of plusabonnement, ontvang je een code waarmee je je gratis kunt inschrijven voor 2 dagdelen online training.

Bij keuze voor het plusabonnement neem ik contact met je op over jouw keuze voor het helpdeskbudget of de intervisiereeks.

Wil je me iets vragen?
Gebruik het reactieformulier hiernaast
of bel naar 06-53257215

Postadres:
Schout Beyhartsstraat 4
5062 AR Oisterwijk

Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring