Selecteer een pagina

Online intervisiereeks

Samen leren van praktijkvragen

Je wilt graag meer leren over re-integratieregels. Wellicht heb je al een training bij me gevolgd. In jouw dagelijkse praktijk, kom je echter situaties tegen die net even anders zijn. En hoe zit het dan?

Als je het leuk vindt om met een groep te kijken welke oplossingen mogelijk zijn, meld je dan aan voor mijn online intervisiereeks. Eens in de 6 weken komen we online met een vaste groep bij elkaar. Je kunt elke sessie één of twee praktijkvragen inbrengen.

Behalve van mijn deskundigheid op het gebied van wet- en regelgeving, leer je ook van de manier waarop andere re-integratiecoaches (soms werkzaam in een ander veld of in een andere rol) met een situatie zouden omgaan. Zo groeit jouw kennis over de toepassing van wet- en regelgeving in de praktijk. Wat je leert, kun je natuurlijk delen met jouw collega’s.

 

Wat kun je verwachten:

een online intakegesprek waarin we jouw wensen bespreken

6 online intervisiebijeenkomsten van 90 minuten

direct na afloop een mail met de sheets en andere relevante stukken

deelname aan de intervisiereeks kost 399 euro (exclusief btw)

bij deelname ontvang je gratis de Toolbox voor re-integratiecoaches

 Alex Hoevers, jobcoach bij Refrisk B.V.

“Door met elkaar in panelvorm te overleggen ontstaat er een mooi proces waarbinnen diverse disciplines hun eigen kijk kunnen geven op een probleem. Wat ik leer is dat je ook flexibel moet kunnen zijn om regels te interpreteren. Door juist te formuleren kunnen er opeens deuren opengaan die zonder degelijke onderbouwing gesloten zouden blijven.”

De volgende intervisiegroep gaat van start op woensdag 28 september van 9.00 – 10.30. Deze groep is specifiek gericht op vraagstukken in spoor 2. Ik verzorg deze intervisie samen met Mark van de Weijer (Werkmotief). Mark heeft als spoor 2-coach en arbeidsdeskundige veel ervaring met de praktijk van spoor 2. Samen verzorgen we ook de training ‘Zelfverzekerd aan de slag met spoor 2’. Deelnemers aan de training ontvangen 10% korting op de intervisiereeks. Voor wie meteen alle data van deze reeks in de agenda wil zetten: 28 september, 9 november, 21 december, 1 februari, 15 maart en 26 april. 

 

Wil je me iets vragen?
Gebruik het reactieformulier hiernaast
of bel naar 06-53257215

Postadres:
Schout Beyhartsstraat 4
5062 AR Oisterwijk

Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring