Selecteer een pagina

Online intervisiereeks

Samen leren van praktijkvragen

Je wilt graag meer leren over re-integratieregels. Wellicht heb je al een training bij me gevolgd. In jouw dagelijkse praktijk, kom je echter situaties tegen die net even anders zijn. En hoe zit het dan?

Als je het leuk vindt om met een groep te kijken welke oplossingen mogelijk zijn, meld je dan aan voor mijn online intervisiereeks. Eens in de 6 weken komen we online met een vaste groep bij elkaar. Je kunt de andere deelnemers zien en horen. De sessies worden opgenomen en zijn later terug te kijken in de afgeschermde online leeromgeving. Je kunt elke sessie één of twee praktijkvragen inbrengen.

Behalve van mijn deskundigheid op het gebied van wet- en regelgeving, leer je ook van de manier waarop andere re-integratiecoaches (soms werkzaam in een ander veld of in een andere rol) met een situatie zouden omgaan. Zo groeit jouw kennis over de toepassing van wet- en regelgeving in de praktijk. Wat je leert, kun je natuurlijk delen met jouw collega’s.

 

Wat kun je verwachten:

een online intakegesprek waarin we jouw wensen bespreken en je kennismaakt met de online omgeving

6 online intervisiebijeenkomsten van 75-90 minuten

onbeperkt toegang tot de leeromgeving van de intervisiereeks

deelname aan de intervisiereeks kost 329 euro (exclusief btw)

bij deelname ontvang je gratis de Toolbox voor re-integratiecoaches

 Alex Hoevers, jobcoach bij Refrisk B.V.

“Door met elkaar in panelvorm te overleggen ontstaat er een mooi proces waarbinnen diverse disciplines hun eigen kijk kunnen geven op een probleem. Wat ik leer is dat je ook flexibel moet kunnen zijn om regels te interpreteren. Door juist te formuleren kunnen er opeens deuren opengaan die zonder degelijke onderbouwing gesloten zouden blijven.”

De volgende intervisiegroep gaat van start op woensdag 30 september om 9.00 uur. Bij voldoende aanmeldingen, start ik een extra groep. Komt woensdag jou niet uit maar wil je wel graag meedoen. Neem contact met me op, dan kan ik daar bij de planning van de extra groep rekening mee houden.

 

Wil je me iets vragen?
Gebruik het reactieformulier hiernaast
of bel naar 06-53257215

Postadres:
Schout Beyhartsstraat 4
5062 AR Oisterwijk

Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring