Selecteer een pagina

Mijn kandidaat

valt ziek uit

Routekaart

Je hebt als trajectbegeleider een klant begeleidt naar een plek bij een werkgever. Of je begeleidt als jobcoach een klant bij een werkgever.  Maar wat nu als die klant ziek uitvalt? Welke verantwoordelijkheden hebben de werkgever en werknemer bij re-integratie? En wat is jouw rol in het proces? In deze training krijg je antwoord op dit soort vragen.

We frissen kennis over de eerste twee jaar bij ziekte op. Wat wordt er van werkgever en werknemer verwacht? Welke momenten zijn belangrijk. We kijken nog eens goed naar de no-riskpolis. En je leert waar je op moeten letten als voor deze klant loonkostensubsidie of jobcoaching is ingezet. Ook gaan we in op de situatie dat het contract eindigt tijdens ziekte of kan worden teruggevallen op een uitkering. Na deze training weet jij hoe je jouw klant en zijn werkgever kan ondersteunen bij ziekte. 

Hoe je omgaat met regels in de praktijk, leer je het makkelijkst aan de hand van eigen casussen. Voor en tijdens de training, is er dus alle ruimte om voorbeelden en vragen uit jouw werk voor te leggen.  

Praktische informatie

Deelname aan deze training kost je 175 euro exclusief btw

Er doen maximaal 10 deelnemers mee.

De training vindt online plaats via Zoom op 20 april van 9.00 - 12.00 uur.

Je ontvangt de Toolbox voor re-integratieprofessionals.