Selecteer een pagina

Groow Together

Samen werken aan persoonlijke en zakelijke ontwikkeling

Zelfverzekerd

Als ondernemer sta je aan het roer van jouw bedrijf. Je neemt initiatief, voert uit en stuurt bij waar nodig. En dan komen er ook wel eens vragen voorbij waarbij je het even niet helemaal weet.  En dat is lastig want als zzp-er ben je immers het ‘hele bedrijf’. En ook MKB-ondernemers voelen zich soms wat ‘lonely at the top’. Op zulke momenten is het fijn om collega-ondernemers te hebben om jouw ideeën te toetsen en te verrijken en kennis en ervaring uit te wisselen.

Ben jij een ondernemer die behoefte heeft aan sparren en werken aan jouw bedrijf – wil jij je onderneming laten groeien en je ondernemerschap verder ontwikkelen? GROOW together with us!  Wij, Erna van Poppel (Hart voor jouw zaak) & Neeltje Huvenaars (Raad & Respons) zijn vorig jaar gestart met een leuke groep ondernemers. Dit jaar wil iedereen graag door en breiden we de club graag uit. We starten op 18 maart en komen dit jaar zes keer bij elkaar. Sluit je aan bij onze gouden gelegenheidsteam en vorm met ons een professionele, veilige, energieke, pro-actieve club van ondernemers die spart over ondernemersvraagstukken en stimuleert tot actie.

In de zes  sessies besteden we aan de hand van het Personal Business Model Canvas aandacht aan diverse aspecten van je onderneming en ondernemerschap: doelgroep, producten/diensten, communicatie, inkomsten, uitgaven etc. We gebruiken het model om bij antwoorden op actuele vragen van jou en de andere deelnemers te komen. En gaan aan de slag met intervisievormen die tot nieuwe inzichten leiden. Daarnaast is er in de sessies ruimte voor het uitwisselen van kennis en ervaring.

Jouw Groow together-collega’s zijn er om naar je te luisteren, je vragen te stellen en tips te geven. Zodat jij weer vol energie terugkeert naar je werkplek – klaar om in actie te komen en aan de slag te gaan. Zes ochtenden werken AAN je bedrijf, met acht fijne collega-ondernemers, daar krijg je energie van.

Wat breng jij mee?

Serieus commitment om er elke keer bij te zijn

Enthousiasme over je onderneming, klanten, producten

Openheid over zaken waar je mee worstelt

Vertrouwen dat je teamgenoten je verder willen helpen

Pro-actieve houding om er samen een succes van te maken

en natuurlijk … een stortvloed aan vragen, casussen, problemen waar we gezamenlijk onze tanden in kunnen zetten.

Praktische informatie

Deelname aan Groow together kost 120 euro exclusief btw. Van deze bijdrage zorgen we voor de nodige materialen en wat lekkers.

Er doen inclusief onszelf maximaal 8 ondernemers mee.

De bijeenkomsten vinden plaats in het LAB van Hart voor jouw Zaak in Oisterwijk op 22 maart, 24 mei, 12 juli, 6 september, 25 oktober en 13 december van 9.00 - 11.30 uur.

Wil je meer informatie? Neem even contact op: 06 53257215 (Neeltje) of 06 51187798 (Erna)