Selecteer een pagina

15 december 
Online training 13.00 – 16.00 uur

De Wajong, één wet met 3 verschillende en best ingewikkelde regelingen en grote verschillen. Dat het eenvoudiger kan, daar is iedereen het over eens. Om te zorgen voor meer gelijke en eenvoudigere regels zijn in september 2020 de regels voor studeren naast de Wajong al aangepast. In 2021 volgen er nog meer veranderingen. 

In deze online training fris je jouw kennis van de bestaande regelingen op, leg ik uit wat er verandert en ontdekken we welke gevolgen de wijzigingen hebben voor jullie klanten. Mijn ervaring is dat je pas echt kunt snappen wat een wijziging betekent, als je aan de hand van eigen voorbeelden ziet wat de gevolgen zijn. Voor de een pakt het heel goed uit en voor een ander veel minder.

Elke situatie is anders. De een is al aan het werk, de ander wil beginnen. Er zijn klanten met en zonder arbeidsvermogen. Je hebt klanten die dit jaar meer of minder zijn gaan werken en zich afvragen wat daarvan volgend jaar de gevolgen zijn. Of die een overstap Wajong hebben aangevraagd en willen weten wat dat oplevert. Wanneer stopt de uitkering? Loont werken meer volgens de nieuwe rekenregels en hoe zit het met het garantiebedrag? Na deze training, ken jij het antwoord op deze vragen.

Ook nieuwsgierig wat jouw klanten te wachten staat? Schrijf je in, dan vinden we samen het antwoord.

  

Praktische informatie

Deelname aan deze training kost je 125 euro exclusief btw

Er doen maximaal 10 deelnemers mee.

De training vindt plaats via Zoom.

Je ontvangt de Toolbox voor re-integratieprofessionals.