Selecteer een pagina

16 of 17 september
3 uur online training

De Wajong, één wet met 3 verschillende en best ingewikkelde regelingen en grote verschillen. Dat het eenvoudiger kan, daar is iedereen het over eens. Om te zorgen voor meer gelijke en eenvoudigere regels worden er in september 2020 (studeren naast Wajong) en januari 2021 wijzigingen doorgevoerd.

In deze online training fris je jouw kennis van de bestaande regelingen op, leg ik uit wat er verandert en ontdekken we welke gevolgen de wijzigingen hebben voor jullie klanten. Mijn ervaring is dat je pas echt kunt snappen wat een wijziging betekent, als je aan de hand van eigen voorbeelden ziet wat de gevolgen zijn. Voor de een pakt het heel goed uit en voor een ander veel minder.

Elke situatie is anders. De een studeert al en start wellicht met een stage, de ander wil beginnen. Je hebt klanten die aan het werk willen en die al aan het werk zijn en zich afvragen of meer werken loont. Of dat overstappen van de oude Wajong naar de Wajong 2010 slim is. Je hebt klanten met- en zonder arbeidsvermogen. Wanneer stopt de uitkering? Loont werken meer volgens de nieuwe rekenregels en hoe zit het met die garantieregeling? Na deze training, ken jij het antwoord op deze vragen.

Ook nieuwsgierig wat jouw klanten te wachten staat? Schrijf je in, dan vinden we samen het antwoord.

Eerstvolgende data:

16 september 9.30 – 12.30
17 september 13.30 – 16.30
   

Praktische informatie

Deelname aan deze training kost je 125 euro exclusief btw

Er doen maximaal 10 deelnemers mee.

De training vindt plaats via Zoom.

Je ontvangt de Toolbox voor re-integratieprofessionals.